Over Wendy

PROFESSIONEEL, GEDREVEN, ENTHOUSIAST EN GASTVRIJ

Sinds 2014 werk ik zelfstandig als visagist en haarstylist. Opleidingen hiervoor heb ik gevolgd bij Facefacts Academy in Luinjeberd (Heerenveen), zo ook de opleiding Grime in 2016. Daarnaast ben ik sinds 2016 ook nagelstylist. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Beauty Selection Drachten. Met regelmaat volg ik cursussen en workshops om mijn kennis in het vakgebied te verbreden en vaardigheden te verbeteren.

Ik ben moeder van twee heel mooie meisjes en getrouwd met een lieve man. Met een voorgeschiedenis van een MBO opleiding in het modevak, modellenwerk op jongere leeftijd, meerdere commerciële en administratieve jobs en ook nog eens 7 jaar als sportinstructeur, ben ik uiteindelijk terug bij waar het allemaal begon. Bij mode en uiterlijke verzorging en dat vaak vastgelegd door fotografen. Als een vis in het water voel ik mij. Wat een geluk dat ik de kans heb gekregen om als zelfstandig ondernemer, mijn vak te kunnen uitoefenen. Vrij, flexibel en zoals ik het graag wil.

Wat ik wil is, klaar kunnen staan voor mensen wanneer ze mijn diensten nodig hebben. Niet per se tussen 9 en 5 op het vaste adres om de hoek, maar wanneer het uitkomt en in veel gevallen ook waar het nodig is. Ik werk veel op locatie, door het hele land, en sinds 2016 heb ik ook een salon aan huis. Dat werkt perfect en biedt nog veel meer mogelijkheden.

Ik ga voor kwaliteit en neem mijn werk erg serieus. Het perfectionisme gaat wel eens ten koste van snelheid. Maar voor beleving, kwaliteit en gastvrijheid, neem ik liever de tijd. Want dat is wat íedere klant verdient.

Ik maak graag mooi! En dat doe ik met make-up, haar en nagels.

Ontzettend veel plezier heb ik in mijn werk, wat echt ook mijn hobby is. Heerlijk vind ik het, om mensen met open armen te ontvangen. Om ze mooi te maken en ze blij, tevreden en met alle zelfvertrouwen weg te zien gaan. En nog veel leuker is het, om ze ook weer terug te zien komen!

Ik werk voor zowel de particuliere als de professionele sector.

Onder Portfolio laat ik graag mijn werk zien!